top of page

Takker af og takker ❣️


Takker af i Casa Luna og begynder en lidt lang hjemrejse.

Ludi syede gardiner til mit køkken og jeg har været fordybet i arbejdet og roen i landsbyen - mange dage m for lidt dækning til fb.

Jeg er så lykkelig fordi min ruin er blevet til et hus og opgaverne blir mindre og mindre tunge.

Nu fatter jeg ikke hvordan jeg har klaret alt det foregående.

Uden support fra David og Susana og deres store smukke hus, som jeg altid har kunnet bo i og hvor jeg stadig tager bad, vasker tøj, oplader mobil og arbejdslamper… uden Davids nærvær, betænksomhed og hjælp til at ordne papirer og kommunikere om noget hvor mit spanske ikke rakte, hans tro på at ruinen IKKE ville falde sammen over hovedet på mig….uden hans forældres, Ludi og Fernandos evige support, støtte og omsorg, adgang til værktøj, brænde, kartofler, løg, linolie… skadestue når jeg havde fået et gammelt rustent søm i låret, eller tabt et dobbelt-vindue m skodder ned over min ene fod mm… - er jeg ikke overbevist om at der havde været noget Casa Luna i dag… og uden min sjælebror, katalanerens power og kærlige hjælp til de svære opgaver de sidste år… havde Casa Luna ikke været det hus som Casa Luna er i dag. Jeg er berørt og taknemmelig for det alt sammen, også for min egen vedholdenhed og styrke. ❤️

Next step er at rive trappen ned og bygge det lille badeværelse, komme til Marakesh efter min køkkenvask, lave gelænder på loftet og begynde at overveje gulv-nivel i “el salon” tidligere fårestald 🐑 😍

Jeg glæder mig til foråret ❣️🙂

Comments


bottom of page