top of page

Sidste gang af de hundrede gange…


Vi har, - eller Mateu har - repareret stenmuren som var mere eller mindre faldet sammen, under vinduet… Jeg var i blanderiet og i pauserne fik jeg ordnet spisekammeret igen igen igen, efter at der var dryppet og løbet hvid-cement-vand ned ad vægge og på hylder og glas…. da vi lagde leca-gulvet på 1. sal.


DET var så ultimativt sidste gang mit spisekammer led skade - af alle de hundrede gange det har været hærget af alt det nedbrud og opbrud, rengøring, støv, vanding af vægge og mudderbyggeri, reparation og pudsning mm der er foregået både på etagen ovenover og på loftet, gennem de sidste 19 år…


Spisekammeret var det aller aller første jeg kastede mig over.

Jeg har billeder af en noget yngre Lena der reparerer den ene mur og sidder og pudser vægge i sit spisekammer 😅 og skaber et lille intakt rum inde i hjertet af en kaotisk ruin.


Texto en español sigue...

コメント


bottom of page