top of page

CasaLuna - morgenlyset i min landsby


Tilbage i landsbyen med huset CasaLuna som står så tålmodigt og afventer nye renoveringer inde og ude i stort og småt...

Jeg går tur, uden den gamle vovse. Han går ikke hver dag mere. Blomsternes farver i morgenlyset inden solen kommer op over bjergene... det er så vildt.

Med mig er min søn som nu er en fuldvoksen mand. Om få dage ankommer en kær ven - en endnu mere fuldvoksen mand... Så lige nu går arbejdet på en helt anden måde i CasaLuna.

Igår blandede og brugte vi tre og ikke kun én baljefuld barro (ler, sand, halm og vand) og hejsede det op på stilladset i spande og klaskede det op øverst oppe på den høje mur i det som var fårestald og nu snart bliver til stue. Nu mangler kun det yderste fine pudslag og kalk før lyset falder ind på den hvide væg gennem vinduet op mod patioen...

Apropos vinduet op mod patioen så fandt jeg et billede af hvor lille det var da huset og jeg mødte hinanden og nu står et nyt hul så smukt og venter på et helt nyt vindue til det hus som vokser sig ud af den gamle ruin...

Comments


bottom of page