top of page

En delfin i Limfjorden 18Det var en ubeskrivelig fryd, hver gang hun dukkede op ved siden af min kajak. Jeg vil til tid og evighed kunne høre hendes blåst for mit indre øre. Ofte var det netop den lyd, der afslørede for mig, at hun var ankommet og befandt sig lige bag ved mit cockpit.

En delfin suser afsted under vandet, når den skal bevæge sig fra a til b. Luca kunne være inde i havnen og i næste øjeblik indfinde sig ved min kajak, når jeg roede ud fra stranden. Det var lige rørende, forunderligt og magisk hver gang. Hun kunne være så lynhurtig, at det var svært at følge hende med øjnene. Andre gange bevægede hun sig roligt og tæt rundt om kajakken i vandoverfladen, når hun var ankommet.


Når min yngste datter var på besøg med sine fire børn, tog vi ofte ud for at se, om Luca var i havnen. Det var en fantastisk oplevelse for både børn og voksne hver eneste gang. Selv når hun hvilede og kun kom op for at ånde. Bedst var det, når hun stak hovedet helt op af vandet og kiggede direkte på børnene. “Jeg seet hans øjne”, råbte lille Arthur på tre.


Fortsættes...Comentários


bottom of page