top of page

Hun kalker køkken i dagIdag er nærmest juleaften i casaluna.

Jeg skal kalke mit køkken.

Det er stort ! ❣️

Jeg har glædet mig til den dag i mange år. Men først skulle loftet og loftet oppe på loftet brækkes ned, så skulle der sømmes riste på både helt oppe og lige over. Så leca og nivellering til vandret. Så gipsgulv - og en hel masse af de processer skulle vente på andre processer med mure der skulle rives ned og andre der skulle bygges, vægge der skulle repareres og alt det andet der skulle laves ind imellem.

Men i dag - kalker jeg. Køkkenet er ryddet. Ting er proppet ind på gulvet i spisekammeret. Jeg har kogt min havregrød og sidder og nyyyyder morgenstemningen. Her er bom-stille, bortset fra rådyrene der råber til hinanden af og til fra bjerg til bjerg: “Hun kalker køkken i dag” - råber de. ⛰🦌🦌⛰❣️

Og det gør hun.

Omlidt laver jeg den magiske blanding… og glæd dig til nogen “efter” billeder 😍🐬💦


Texto en castillano sigue...

Comentários


bottom of page