top of page

Carlas første kuld

Blåbærhuset er beriget med 6 små nye hundeliv. Carla er en omsorgsfuld mor.

De næse 8 uger af mit og hvalpenes liv vil jeg dedikere mig 100%..

Med den baggrund de har kan de kun blive nogen skønne vovser.


Carla er en fabelagtig familiehund med en stærk psyke og et mildt temperament.

Hendes tip tip tip oldemor var min første brune labrador, Athene. Hun og de andre oldemødre, mormormødre, mødre og mostre har leveret et hav af fantastiske hvalpe med et helt særligt stabilt temperament, særdeles glade for børn, med en god evne til at knytte sig til sin ejer og en stor velvilje til samarbejde. De egner sig, som udgangspunkt, til både til jagt- og familiehunde.


Faren til Carlas hvalpe er Zacho - en smuk, karakterstærk hanhund med et skønt temperament. http://www.kennellabjetz.dk/432420113


Hvalpene bliver her i huset præget på masser af børn, fremmede, andre hunde, sang og musik, bilkørsel, støvsugning og anden huslig larm. Skud og fyrværkeri m lydfiler - og så oplever de også nytårsaften med fire børn og deres "krudt"i huset.


En af hvalpene er lovet væk til Karsten på Cypern.

Nu skal resten af de nye gode familier findes - som kan være klar til at overtage deres drømmehund 19/1- 22

Når de er harmoniske "unger", chippene, vaccinerede, registrerede, behandlet for orm og har får sundhedstjek v dyrlæge og deres stamtavler er ankommet. Jeg glæder mig over de 6 små brune rullepølser. Springer ud af sengen om natten når en af dem piber.... Carla passer på dem og viger nærmest ikke fra kassen.


Commentaires


bottom of page