top of page

CasaLuna venter

Lena

Længe har der været stilhed på bloggen. Sommertid er ude-tid og så er der alle de små hyldeblomster, mine børnebørn, der har sommerferie og de store hyldeblomster, mine børn, der har travlt og mangler en mormor i ny og næ...

Nu varsler sensommer-luften om et nyt kultur-skift. CasaLuna venter.

Jeg glæder mig til den spanske lune sensommer-luft. Jeg glæder mig til at lave muren færdig i den ene side af stuen i CasaLuna. Jeg glæder mig til at gense folkene i landsbyen. Jeg glæder mig til at besøge og få besøg af min katalanske familie. Jeg glæder mig til at rejse ud. Og jeg glæder mig til at komme hjem. Jeg er så taknemmelig fordi jeg oplever begge dele hver gang jeg forlader og lander både her og der. Jeg både rejser ud og kommer hjem når jeg lander i Danmark og det samme når jeg lander i Spanien. Det er så vildt og så smukt.

Comments


bottom of page