top of page

CasaLuna - min NIF...


Jeg fik min NIE kode - E (istedet for F) for extranjero (udlænding) - Først på et kontor efter et papir til politiet. Så til politiet i samme bydel. Så til politiet i den modsatte ende af byen. Her lavede de en NIE kode. Så i en bank og betalele 9 euro. (der var kø - 3 kvarter.... David nåede at gå til en anden bank og betale mens jeg holdt pladsen i køen i det tilfæde at man ikke kunne betale i en anden bank) Så tilbage til politiet med kvitteringen fra banken - og sååå havde jeg min NIE kode. Så tilbage til kontoret for at vise min NIE kode så de kunne skrive på et papir til den lokale notarius at han nu kan bruge min NIE og lave papirerne på CasaLuna...

Man skal sørge for at hygge sig undervejs.

Da jeg gik ud fra politiet med min NIE kode i hånden havde jeg det lissom håndboldherrerne da de blev verdensmestre... Det har været en laaang serie i mange afsnit... gennem de sidste par år.

Så igår var vi hos notarius med NIE koden.

Som vanligt købte jeg mad hos Fruta Ana... en dag skal du med ind i den lille butik der bare bugner af alskens frugt og grønt. Jeg nægter at ta' et billede til dig... Det er sådan noget turisterne gør... Du må komme med - real life!

I min favorit værktøjsforretning / Isenkram - købte et virkelig smukt stykke værktøj - et sold til at si sten fra mit bygge jord - Jeg gider ikke den store sengebund - og med et sold kan jeg gøre det fiiiinere - så nu blir' det en drøm at pudse vægge...

Jeg mødte mureren inde i byen... han ville komme med resten af stilladset i aftes...

Jeg kan ikke få øje på det. Måske er det bare mig?

Idag øøøøser det ned og der er kun 6 grader - frost i nat - ingen solbad i patioen.

Ind imellem sneer det med stooore julefnug og nu da jeg hentede brænde til mine hus-bål øverst i landsbyen, piskede haglene ned. Jeg kan knap holde varmen når jeg arbejder i CasaLuna.

Nu sidder jeg i stuen i det store smukke hus jeg bor i - med fødderne på det varme gulv ovenpå det gode bål i gloriaen.


bottom of page