top of page

Her er musestille...


Her er musestille på bloggen om 'CasaLuna' Ligeså musestille er der i CasaLuna 'Musestille'- kun musene rumsterer...

Åbningerne er lukkede så svalerne ikke længere kan bygge reder indendørs... I landsbyen er der også stille...

Vinterpause. CasaLuna venter tålmodigt.

Tid til eftertanke. Jeg redigerer på min bog. En bog om en indre nedrivning, om- og opbygning.

Min katalanske bror, Mateu Ortoneda Colomar, holder ikke vinterpause. Han bygger et hus af jord til en familie i Ituero i Soria.

For at forstyrre den musestille stilhed på CasaLuna får du en række billeder fra året 2018 som blev begyndelsen på en seriøs, smuk, grundig, gennemgribende, fortløbende, forandrende forvandling af det lille hus under den blå blå himmel hvor den røde glente kredser og der dufter af bål når røgen fra komfurer og ildsteder stiger op gennem de små skorstene i skumringstimen når aftenkulden kommer ned fra bjergene....

Her er billeder fra marts - fra tilblivelsen af en Rumford pejs i et kampestenshus i bjergene ved Ávila til færdig pejs - fra juni - fra oktober - fra vi lagde tag på Mateus og Hourias runde tilbygning til deres runde tiny-house og fra min sjælebrors byggeri af huset i Ituero...

Glædelig fredfyldt jul fra CasaLuna og mig


bottom of page