top of page

Appelsiner ...Citriusfrugter er en nøgle til healing af det 21. århundredes epidemi af uhelbredelige sygdomme. Der er stoffer i citrusfrugter hvis virkning videnskaben endnu ikke har fundet frem til. Stoffer der beskytter mod strålingskader og deaktiverer tungmetaller i systemet. De indeholder bioaktive Calsium som du ikke finder andre steder. Dette hjælper bla. tænderne med gendannelse og det er ikke sandt at man kan få syreskader på tænderne af citrusfrugter. Citrus befordrer også opløsning af nyresten og galdesten.

Det er på tide vi forstår betydningen af cirtusfrugternes nektar i vores liv. Det vil afhjælpe et hav af de udfordringer og såkaldte kroniske sygdomme vi rammes af under de belastende omstændigheder vi byder os selv at leve under.

Friskpresset juice af en appelsin eller mandarin er flydende solskin. Føler du dig nedtrykt eller sorgfuld kan appelsiner og mandariner skære gennem tågen og sende lys ind i dit liv. De er den perfekte ernæring til folk der er depressive og føler sig ensomme og oplever at der er tomhed i deres liv.

Appelsiner fylder os med varme og hjælper os med at ‘skrælle et lag af’ - og overveje hvad der er vigtigt i vores liv og hvad det er vi skubber til side og til fordel for hvad.

Måske drikker du en sjælden gang et glas juice eller piller en clementin et par gange om året eller prøver en enkelt mad m appelsinmarmelade… faktisk burde du istedet bruge appelsiner og mandariner som en base-bestanddel af din kost. I lyset af deres fordele for kroppens sundhedstilstand bør du spise 4 hver dag. Brug skiver af appelsin eller mandarin dryppet med rå honning som snack. Honningen vil styrke citrusfrugternes evne til at dræbe eller reducere skimmel, gær og virus i tarmen med 50%.

Dryp lidt frisk appelsin eller mandarinsaft på dine salater og andre ynglings-måltider. Dette vil også hjælpe dig med at fordøje måltidet bedt muligt.

Hvis du søger et måltid som er let og fyldigt på en gang, prøv saftige appelsiner, lækre oliven og avocado sammen. Nyd salaten alene, som topping på en grøn salat eller i wrap.

2-4 portioner

6 appelsiner (citrusfrugter) i tynde skiver

1/4 dl skivede grønne oliven

1/4 dl finthakket persille

1/4 dl finthakkede rødløg

1 avocado

Sort peber hvis du kan li det.

Læg appelsinskiver skiver på et fad. Top med de andre ingredienser, server og nyd!

Tekst og opskrift fra Den Medicinske Seer, Antony William

bottom of page