top of page

Worship the storm that dropped you here...You’ve landed now with your legs full of the earth and hair full of the rain that cleansed and renewed and gave you yourself again. You’re now building your world with wiser hands. Worhip the storm that dropped you here. It gave you a new language.' Victoria Erickson

Jeg pakker min rygsæk - lettere end nogensinde... Halvmånen står over Blåbærhuset til morgen...

Det fine lille hus som lige har haft sine første Airbnb logerende i weekenden mens jeg bragte hønsene i pleje på gården og gjorde besøg hos ældstepigen og de to små drenge...

Den lille fyr er så mild og tålmodig. Nu smiler han den lille Magnus der gjorde sin entré i verden i sommer.

De logerende skrev at her var så smukt og en vidunderlig ro. Sæt prisen op! - En go start på det nye tiltag - at belive Blåbærhuset i mit fravær.

Nu forlader jeg det for en tid, det smukke lille hus med den vidunderlige ro og det nye hønsehus-tag... Kristian, min gode ven Kristian flåede det gamle af en fredag... Svigersønnerne klarede det nye tag på en lørdag... Forsangeren fra MØRK kom og gav det det sidste, men yderst vigtige touch... Nu mangler der bare to rygningsplader... det må blive i oktober...

For nu pakker jeg min rygsæk - let... og snart er jeg under solen og den blå blå himmel hvor den røde glente kredser over bjergene… og de gamle går tur ned til floden om aftenen… 💚

PS: Jeg fik lige en Mads Langer koncert med inden afgang... MØRK varmede op... Begge dele var skønt og fuld af liv og kærlighed... 💗

Ha en vidunderlig september til vi ses igen... og husk at du er din egen bedste ven ❤️


bottom of page