top of page

Optændings-bruketter og nedkøling af IphoneTænk så mange gange jeg IKKE har luet min have i år. Alt er tørt. Ukrudtet er gået i stå for længst...

Lavendlerne skyder nye små skud... måske fordi jeg har vandet blåbærrene, som står ved siden af - hele sommeren. Jeg klipper de tørre blomster af og lave "optædings-bruketter"... De får lov at stå i en kurv i stuen selv om jeg pt ikke tænder op. De dufter... 💜

Jeg henter havrehalm ude på marken til hønsene. Landmanden er gavmild. 🚜 Den lille høne er på græs med sine kyllinger. Hun har gravet en lille ny kartoffel op af jorden. Værsgo og spis! Jorden er gavmild. 🥔🐤 Kyllingerne glor på den lille kartoffel.

Jeg maler og maler... blåbærfarvet træ. 🌀

Tranebærrene er ved at få røde kinder. Mon de ender med at blive tørrede tranebær på planterne i år ? - eller begynder det at regne... lige netop på lørdag når svigersønnerne kommer for at lægge nyt tag på hønsehuset?? 🌦️

Og hva med imorgen...? Jeg ville være flittig og pille det gamle tag ned... det ser ud til at ville blæse en halv pelikan... 🌪️

Se mig på taget af hønsehuset med løse pandeplader i 15 m/sec...

Man må indrette sig...

Igår kunne jeg ikke finde min telefon. 📱Den ringede to gange... jeg kunne høre den... lidt langt væk... eller under et eller andet. Jeg ledte og ledte. Jeg opgav og ville lave marmelade af de gule mirabeller jeg fandt i skoven. Ups... der i den sorte pose i køleskabet lå telefonen og hyggede sig med de gule mirabeller...

Iphones bryder sig ikke om den evindelige varme... 😂

bottom of page