top of page

Den lille hønes lykkeJeg er ikke så god til at lave mad til mig selv.

Så det er med at gribe sig selv i kraven når kreativiteten rammer... Pludselig vokser der små fine malerier og måltider ud af det forhåndværende...

Det hele blev så positivt da den lille høne som flittigt har ruget og ruget og ruget og ruget på en samling æg i en måned og mer' - fik 15 små kyllinger...

Jeg havde købt dem til hende som en overraskelse og skiftede snedigt de gamle æg under hende ud med 15 små dunede vidundere - uden at hun næsten lagde mærke til noget.. Hun blev glad og stolt og begyndte at nusse de små - og troede vist der på et splitsekund var kommet tre kyllinger ud af hver af de (rådne) æg hun lå på...

Hanen og den anden høne stillede sig skeptiske op... De troede sku ikke på det. Den lille høne var heldigvis ligeglad... Om nogen uger kan de bare få se... de 12 af kyllingerne er af en race der bliver 3-4 gange så stor som den lille høne... Det blir sjovt at se om de kan holde deres skeptiske grimasse...

Jeg har fået meldt mig ud af en gammel usund relation... man tror næsten ikke man tør... men sikke en glædes energi-gave man får, når man står op for sig selv.

Folk er som de er, og det må de også gerne være... Jeg har ikke brug for flere grænseoverskridelser i mit liv... hverken de store armsving folk laver når de momentvis mister situationsfornemmelsen for andet og andre end sig selv... eller de bitte små, under noget andet hengemte... ❤️ Let go!

bottom of page