top of page

Hyben, rosens sjælSvært er det i 30 graders varme at foretille sig de kolde vinterdage som venter laaangt ude i fremtiden når den 'endeløse' sommer er forbi. Til den tid vil en kop hybente med citron og honning, eller et stykke knækbrød m hybenmarmelade forære kroppen en væsentlig dosis af sommerens C-viatminer og en erindring om sommerbrisen og de duftende roser. Det C-viatmin som findes i hyben er faktisk den mest bioidentiske og for kroppen let-tilgængelige form for C-vitamin der findes.

Hyben virker betændelseshæmmende og er virkelig god mod urinvejsinfektioner, hudlidelser, forkølelse, hoste, hals-, øjen-, øre- og bihule- betændelse samt problemer med tænder, tandkød, tandbylder og lign. Følelsesmæssigt støtter hyben dig i at følge din egen kurs uden at lade dig påvirke af omgivelsernes meninger og reaktioner. Hybenfrugten bærer i sig koncentratet af rosenblomstens skønhed ligesom vi mennesker med alderen bærer flere erfaringer med os og en livsvisdom som vi kan dele med andre.

Hvis du laver te af tørrede hyben vil tilsætning af citron og honning gøre hybenfrugtens C-vitamin endnu mere aktivt.

I sommervarmen kan du lave iste. 4-6 hyben blendes med 2 dl appelsinsaft og tilsættes isterninger...

bottom of page