top of page

Et dagligt mirakel - part IIMit liv er et dagligt mirakel... Part two (Part one: 6/6)

Nu ruger den lille høne på 4 æg... Jeg er endelig kommet ud "på sporet" igen... Jeg har undveget at gå tur siden min gamle vovse døde... Vi har trådt så mange stier sammen og jeg magtede ikke at træde videre uden ham, min kompagnon hyrdehunden, den smukke Charlie... Min yngste gav mig Adidas løbesko til min fødselsdag og vupti nu løber jeg på vores fælles stier (altså indtil videre bare 10 x 1 minut 🤣) - og med glæde og taknemmelighed for alle de glimt jeg mærker af ham og 'os' undervejs - sammen med duftene, lydene og alt det smukke, seje tørre grøn-gule... Måske ankommer det 9. lille barnebarn i næste uge - endnu en lille hyldeprins... En vis balance må der være... Mine børn er 4/5 dele piger og 1/5 del dreng. Mine børnebørn er - nu med den lilles ankomst - 2/3 dele drenge og 1/3 del piger 😍

Nyd weekenden og giv dig selv alt hvad du synes du trænger til 🤭☀️🏌️‍♀️💅🌼🐌🍒🍰☕🎈🎶🏖️😍

bottom of page