top of page

En årelang stabilitet i mit hjerte


Nu har Ida Marie på 6 år været nede og se CasaLuna... Det er jo vigtigt at de små hyldeblomster også bliver en del af processen og ser CasaLuna både før og efter 'skabelsen'. Tænk at vokse op med en bevidsthed om at man kan håndforme sit eget lille spanske hjem... Det var en virkelig dejlig uge med Ida Marie i landsbyen og på besøg hos Mateu og hans familie i Soria... Ida legede de samme steder som hendes mor legede for 15 år siden da hun selv var en lille pige... og vi fandt hendes gamle bluse og kjole på loftet i Davids hus... Jeg har flakset og flyttet rundt og væk fra alt og alting hele mit liv.... men CasaLuna, landsbyen og de mennesker jeg elsker i mit andet hjemland er alligevel ved at være en slags årelang stabilitet der bor i mit hjerte.

I august/september arbejdes der seriøst på CasaLuna - vil du give en hånd er døren i CasaLuna vidt åben ♥️

Den lyse Camille (og ællingerne) er fra 2003 og den mørke er Ida Marie i 2018

Ahora Ida Marie que tiene 6 años ha visto Casaluna ... Es importante que las pequeñas también serán parte del proceso y conozco a Casaluna antes como después de la 'creación'. Fue una semana realmente agradable con Ida Marie en el pueblo y visitando a Mateu y su familia en Soria ... Ida estaba jugando los mismos lugares que su madre fueron a jugar hace 15 años cuando era una niña ... y nos encontramos con su vieja blusa y el vestido en el desván de la casa de David ... Me movió alrededor toda mi vida .... pero Casaluna, el pueblo y la gente que me importan en mi segunda país está todavía por ser un tipo de estabilidad de muchos años de en mi corazón.

En agosto / septiembre, trabajando seriamente en CasaLuna, ¿quieres ayudar? La puerta de CasaLuna está abierta ♥️

La rubia Camille (y los patos) es de 2003 y la morena es Ida Marie en 2018

bottom of page