top of page

Blind passager - Misión completadaBlind passager opdaget på vej ind i Skive Fjord.. Hun bad om at blive bragt sikkert i land og jeg måtte omlægge min ro-stil (i skæve bag-bølger) så dråberne fra pagajen ikke ramte damen... 3 kvarter senere - lige før vi ramte stranden v lystbådehavnen i Skive - flyttede jeg hende 10 cm frem på dækket så jeg kunne få mit spraydeck af... hun afventede en afstand på ca 2 m til land før hun fløj... Missionen fuldført. Pasajero ciego descubierto en el camino al Fiordo Skive .. Pidió que la llevaran a salvo a tierra y tuve que cambiar mi estilo de remar para que las gotas de la paleta no golpearan a la dama ... Medio hora más tarde, justo antes de llegar a la playa en el puerto de Skive, moví la mariposa 10 cm para poder quitarme la cubierta ... esperó una distancia de unos 2 m para aterrizar antes de volar ... Misión completada

bottom of page