top of page

El patio


Går man op ad trappen til første sal i CasaLuna er der udgang til 'patioen'... En lille "gård-have" omgivet af en stenmur. Fernando som nu selv er en bedstefar, fortæller om sine bedsteforældre som boede i huset - at de havde høns og kaniner her - egen kødproduktion. Da jeg købte huset i 2003 var den lille patio groet til og lidt af en losseplads... på billederne kan du se hvordan den forvandler sig... Nu ligger der byggematerialer og sten der måske bliver brug for i huset... Men gennem årene har den været sommer- soveværelse, vaskeplads, baderum, spiseplads om aftenen når skyggen indfandt sig mm... Når jeg kommer dertil, skal der være en en udendørs bruser, bede med hvidløg, bord, stole og en stor parasol - en plads hvor man kan ligge i solen og se på den blå blå himmel, krukker med blomster og en bourgonvilla med ligeså mange blomster som Ludis...

18/8: Da jeg ankom i juni sammen med Ida Marie bar den præg af det usædvanlig våde spanske forår. Meterhøjt 'ukrudt' - men smukt var det. Jeg tænkte: Det skal jeg ikke til at rykke i nu... Men en dag sagde Ida Marie: Mormor, skal vi ikke gå hen og rykke ukrudtet op i haven til huset? Så gjorde vi det. Der blev nogen mægtige bunker...

bottom of page