top of page

Et dagligt mirakel - part IMit liv - bare det at færdes på jorden er et dagligt mirakel.

Himlen, skyerne, solen, regnen, blæsten, vandet, sandet, træerne og alt det grønne der udånder det jeg har brug for at indånde.

Bjergene der står og står i millioner af år og skaber en slags stabilitet og ro indeni mig.

Livet, blomsterne, hanen der galer og det lille æg som ligger i hønsehuset hver dag - duften af græsset der tørrer i solen. Børnenes øjne, deres lange ben når de løber i haven. De små som smiler bare de ser det er deres mormor der kommer. Jeg er jo bare mig - en simpel mormor. . . ❤️

Tak! Tak for det hele!

- også tak når i læser med - og tilkendegiver at i har modtaget det jeg gerne vil dele - glæden, sorgen, hverdagen - skønheden i det hele...

Jeg overvejer løbende at slette min fb konto - indtil videre har jeg istedet ryddet op på min liste af såkaldte venner som jeg egentlig slet ikke havde kontakt med. Her er så meget 'nærvær' uden rigtigt nærvær...

Indtil videre prøver jeg at gøre min egen oplevelse af fb varm og nærværende ved at slukke for så meget af larmen man kan - og ved at give hvad jeg har uforbeholdent af det jeg magter at dele her... Jeg er også bange for at stå udenfor et rum og føle at alle andre er derinde... 😧

Derfor: Jeg samler ikke på 'likes' - men alligevel - jeg er glad for de reaktioner jeg får fra jer. . . Så hvis det betyder noget for dig, at følges med mig på fb - så skal du vide at din tilkendegivelse af det, betyder noget for mig... 🙂

Kh - og så skulle jeg hilse fra solen og sige at den lyser hyldeblomster, jordbær og det bedste hø frem i ét hug i år...

Det ankommer altsammen i sendning nr NU... ☀️


bottom of page