top of page

Sæt frygten på bagsædet...Der er stille til morgen...

Jeg pakker min rygsæk om... Nu er den endnu lettere.

Jeg er kommet fri af det sindsygt dramatiske stormvejr der har stået omkring mig den sidste tid...

Mine egne ord der var blevet til andres...

Da den tredie og tavse redaktør havde gjort sig den umage at sammenligne mine egne ord med det som var trykt i bogen - blev der sagt OMTRYK og destruktion af de tusind gange 'andres ord'... 'Damerne' havde ikke gemt de oprindelige filer før de var gået amok på min tekst... Vi brugte en dag på at finde den ægte vare - forlaget takkede i lettelse og glæde....

Og SÅ gik fb AMOK med flere omend styggere og mere sindsyge forvredne udgaver af sandheden om hvor fejlen var sket og hvem der var skyld i miseren... Hver gang gruppen var 'informeret' af 'damerne' - voksede truslerne

mod MIG

Den 'tavse' redaktør holdt fokus og bad mig slukke for larmen.

Der er grænser for hvor meget larm mit system kan tackle. Helt enkelt. Desværre.

Jeg trak mig selv og min tekst tilbage. Redaktøren (den tavse) trak sig med os...

Jeg fandt fred i mig selv og begyndte at pakke min rygsæk.

Teksten begyndte at røre på sig... den har sit eget liv.....

Nu lå den der og strålede i sin oprindelige, ægte, uforfalskede udgave. Den havde fået sin styrke tilbage.

Jeg skrev til min egen 'tavse redaktør' som nu kun er min egen 'tavse'

Hun svarede: Kun du og teksten ved hvad den skal. Men det ville virkelig glæde mig hvis din tekst fandt hjem og blev en del af den helhed den var bestemt til at være...

Nu har jeg sat den fri... foræret den til det respektfulde forlag. Nu ligger det udenfor mit behov for at beskytte mig selv, samt mit ego og min stolthed at afgøre om min tekst skal være en del af den nye bog "Med Egne Ord" (nr2) - der kommer om 14 dage.

Nu har ikke bare JEG fred, men også min ægte, oprindelige, uforfalskede, sande tekst: "Der bor en engel i mit hus"

Og Ja! - der bor en engel i mit hus... mit indre hus... HAN gav mig forankring i nat - så jeg kunne mærke mig selv og min tekst og ikke min frygt og mit ego...

- Om min tekst kommer med i den rigtige bog ??? - Ingen ide! Universet har sine egne planer....

Det eneste vi behøver at gøre er at sætte frygten på bagsædet og lade kærligheden sidde ved roret ❤️

Vi ses i CasaLuna!

bottom of page