top of page

Nordkaperen på landDer er vindstille idag, og ikke så koldt mere... Jeg pakker min rygsæk om - lettere. Om et par dage står jeg måske på et stillads ved et hus i en landsby hvor den røde glente kredser på himlen over bjergene... Angel, mureren, kan låne mig sit - altså stillads - indtil 1. april.

Kommer du forbi, kan du give en hånd...

Hånd på CasaLuna... Måske får jeg pudset facaden, hvis alt går vel... Måske bestiller jeg to nye vinduer som kan sættes i når jeg kommer igen.

Det er min spanske drøm. Det er virkelig en drøm. En virkelig drøm. En drøm som bliver virkelig. Nu.

En gang imellem må du få lov at stå ombord hvis du vil... og give en hånd... En go ven sagde: Er det Nordkaperen på land?Ja, CasaLuna er Nordkaperen på land. Folk kan komme ombord engang imellem og bidrage... med håndens arbejde. Det er godt at være sammen om håndens arbejde. Min katalanske bror og hans hustru kommer... med en generator. Så sætter vi strøm til huset... undskyld så har vi strøm i huset. Måske får vi muret et vindue i væggen op til patioen... Vi må se. En planke har de med... Kan jeg mon lave mit køkken af den? Tænk at lave et hus hvor alle ens venner kommer og giver en hånd... Tænk alle de hænder der kommer til at hænge der rundt omkring på vægge og lofter og i gulve og borde, bænke og trapper... Det er SÅ smukt!

Vi ses ombord på CasaLuna 🙂❤️

bottom of page