top of page

Vinteren går på hæld...Vinteren 'går på hæld' - selv om den også pludselig vil kunne vise sig at være på sit højeste og måske lader sneen dække landskabet i den kommmende uge. Nu må vi se... ❄️☃️❄️

I begyndelsen af næste måned rejser jeg foråret i møde - sydpå til CasaLuna... Måske vil nætterne stadig være kolde i landsbyen, måske endda iskolde - som de var i slutningen af oktober... ? Men solen vil med sikkerhed være der og møde mig, og jeg vil suge varme og lys mens jeg igangsætter arbejdet på huset. ☀️🍋☀️

Facaden og den røde termocillamur på siden af huset skal pudses. Mon nogen i landsbyen har et stillads jeg kan låne? Mateu og Houria vil hjælpe mig med at mure et vindue i hullet op til patioen...

Hvordan mon alting ser ud når jeg rejser hjem for at tage imod foråret i Danmark i begyndelsen af april... ? 🌤️🌱🌤️

bottom of page