top of page

Sol, passende vind og perfekte bølgerWhouuuuu.... en dag! - Sol, passende vind, perfekte bølger og røde kinder... Òscar Pérez fra Mallorca (i Lenas Nuka) med Jesper Tilsted som toptunet proff. heldags-guide og eftermiddagssupport af Jon Nielsen... Bedre selskab opdrives ikke i miles omkreds - alle er glade - mindst én er træt og gået ud som et lys.... 😉 Tusind, tusind tak for en fantastisk dag og oplevelse under nordvestlige himmelstrøg - over og under bølgen og i det kolde vand.... Amaizing -

Espantoso -Asombroso - Maravilloso.... 👍🤘👊 ❤️❄️🌊🌊🌊❄️☀️🌞

Que dia! - sol, viente adecuado, olas perfectos, mejillas rojas... Òscar Pérez de KayakMallorca (en la Nuka de Lena Storm Andersen) con Jesper Tilsted como "top tuned" profesional guia del dia y supporte del tarde de Jon Nielsen. Todos son contentas - al menos uno ya esta dormiendo 😉 Muchas gracias por una experiencia fantastico debajo del cielo al nortoeste, arriba y abajo las olas y el agua frio..... 😁

#Kajaksurf #Vesterhavet #KayakMallorca #JesperTilsted #Vesterhavetifebruar #Sologvind #detkoldevand #ÒscarPérez #Fiskmel #Thy #HPKajakogFritid

bottom of page