top of page

Et rumskib 2018 forbereder sin landing...


2017 lakker mod enden (som dronningen siger…)

Mangt og meget er forsvundet ud af mit liv de sidste år hvor jeg stort set har levet i mere eller mindre tilbagetrukket tavshed.

Jeg har mistet.

Det bedste jeg har mistet er min gamle identitet, min egen forestilling om hvem jeg selv er. Sikke en frihed og sikke mange af mine livslange krav og forventninger til mig selv der forsvandt med den… Jeg har besluttet at jeg bare skal være mig. En befriende nem strategi der ikke kræver mange overvejelser men giver intuitionen den plads den fortjener...

Jeg finder mig lige nu nedsat som forfatter i Blåbærhuset. Ild i brændekomfuret… Te i mit krus… I begyndelsen af marts udkommer "Med Egne Ord" - en bog jeg er med skriver på sammen med 13 andre. Dagen efter udgivelsen d. 8/3 blæser jeg gennem de højere luftlag til mit andet hjemland for at bygge på mit gamle smukke ler-hus i landsbyen ved floddalen under den blå blå himmel… hvor den røde glente har svævet gennem generationer og månen er stået op over bjergene mere end 75.000 gange - mens huset har stået tålmodigt og rummet folk, familier og får og afventet den nænsomme forskønnelse og omsorg der nu står for døren.

Snart lander et nyt lysende ubrugt år 2018 til alle som et rumskib i baghaven for at stråle os ombord. Måske føler vi os ikke helt færdige med det gamle og klar til at træde ombord i noget nyt... Giv blot slip! Det eneste vigtige er at du møder op som dig selv, autentiske sande dig - og uden alt for meget bagage... Brug det gamle års sidste dage på at rydde op og ud i dit indre og ydre hus. Gør op, smid væk og giv plads... det nye år indeholder muligheder du kun drømmer om... Slip frygt og forventninger og frigør plads til det nye du ønsker skal komme…

“Every next level of your life will demand a different version of you…”

Mine bedste og mest lysende kærlige ønsker til alle om et Godt Nytår.

Lena


bottom of page