top of page

Glutenfri boller og gule anemoner



I de store skove... i min lille skov, blomstrer de gule anemoner - Opskrift på boller uden gluten:

1 dl hørfrø

2,5 dl vand sættes i blød i 2 timer

0,5 liter vand

1/2 pakke øko gær

1 spsk honning

15 gr fiber Husk røres i og det hele står 10 min

5 dl havregryn røres i og nu står det 10 min til

1 dl solsikkekerner

1 dl groft knuste valnødder

1 dl mandelmel

2 tsk salt

0,5 dl raps- eller olivenolie

ca 1,5 dl rismel røres i (dejen skal kunne formes til runde boller der holder faconen)

Bollerne formes med våde hænder og sættes på bageplade.

Hæver 1 - 2 timer

Bages i 30 min ved 180 grader og i 10 min ved 200 grader

Uhmm en forårsbolle med cherrytomater og purløg eller en eftermiddagsbolle med hytteost og brombærmarmelade....

Få besked på mail om nye indlæg

Tak for din indsendelse!

bottom of page