Glutenfri boller og gule anemoner
I de store skove... i min lille skov, blomstrer de gule anemoner - Opskrift på boller uden gluten:
1 dl hørfrø
2,5 dl vand sættes i blød i 2 timer
0,5 liter vand
1/2 pakke øko gær
1 spsk honning
15 gr fiber Husk røres i og det hele står 10 min
5 dl havregryn røres i og nu står det 10 min til
1 dl solsikkekerner
1 dl groft knuste valnødder
1 dl mandelmel
2 tsk salt
0,5 dl raps- eller olivenolie
ca 1,5 dl rismel røres i (dejen skal kunne formes til runde boller der holder faconen)
Bollerne formes med våde hænder og sættes på bageplade.
Hæver 1 - 2 timer
Bages i 30 min ved 180 grader og i 10 min ved 200 grader
Uhmm en forårsbolle med cherrytomater og purløg eller en eftermiddagsbolle med hytteost og brombærmarmelade....