top of page

Glutenfri boller og gule anemoner



I de store skove... i min lille skov, blomstrer de gule anemoner - Opskrift på boller uden gluten:

1 dl hørfrø

2,5 dl vand sættes i blød i 2 timer

0,5 liter vand

1/2 pakke øko gær

1 spsk honning

15 gr fiber Husk røres i og det hele står 10 min

5 dl havregryn røres i og nu står det 10 min til

1 dl solsikkekerner

1 dl groft knuste valnødder

1 dl mandelmel

2 tsk salt

0,5 dl raps- eller olivenolie

ca 1,5 dl rismel røres i (dejen skal kunne formes til runde boller der holder faconen)

Bollerne formes med våde hænder og sættes på bageplade.

Hæver 1 - 2 timer

Bages i 30 min ved 180 grader og i 10 min ved 200 grader

Uhmm en forårsbolle med cherrytomater og purløg eller en eftermiddagsbolle med hytteost og brombærmarmelade....

bottom of page