top of page

NoahAftenbesked fra Matilde, der er i Spanien hos svigermor med sin lille fam. på far, mor og Noah på 4.

Lige puttet spørge Jørgen ! "-hvorfor har vi ikk lyst jord i Odder? Så kunne vi også plante appelsin træer - Kan vi bygge et telt? Måske mormor har to stænger hvis vi har lagnet? (Noah allerede igang med at flå lagnet af sengen) - Olaf og timmy (bamserne) vil gerne sove selv lidt, må de få din dyne? Det bare fordi indtil min mormor har lavet soveposer til dem,.... - mor har jeg ingen sove pose? Hvornår kan vi egentlig plukke jordbær og ærter igen? - børnehaven er åben for andre børn, virkelig dejligt jeg har ferie! - Du den sødeste mor jeg kender! - Ved du hvem jeg syntes er smukkest? Hele min familie !" Gonat, Noah, sov dejligt :-)

#4årig #aftensamtalemedfireårig #kanvibyggeettelt #hvornårkommerderærterogjordbær #kanviplanteappelsintræeriOdder #soveposertilbamserne #OlavfraFrost #fåretTimmi #gonatNoah #smsfraSpanien

bottom of page