top of page

At være den jeg er, at føle det jeg føler..Måske sker der aldrig noget forkert. Der er ingen af os der ikke er go nok. Jeg begynder at forstå hvor vild jeg er. Og skoven, de store skove, og den anden verden udenfor hvor jeg først kan komme til at leve som levende når nogen har fulgt mig forbi krybet der lever i udkanten.

Idag af alle dage var jeg overbevist om at lodsen ikke ville kunne nå at sejle min båd ud af stormen. Hvis jeg stadig sejler i stormen, så er jeg ikke bange mere. Han går ombord igen før eller siden. Jeg ved han synes det er ok, også når jeg taber kursen og havner et forkert sted. Måske er der ingen forkerte steder.

Åhh, at få lov til at være den jeg er, at føle det jeg føler. At få et rum så jeg kan lære at gi mig selv lov til at være den jeg er, at føle det jeg føler. At møde en i de store skove som igen og igen og igen og igen og igen følger mig derhen hvor jeg kan få lov til at være den jeg er, og føle det jeg føler. Og igen. og igen og igen.......

Jeg går i enhed med den jeg er. jeg går i enhed med det jeg føler. Alt det jeg har set og vidst, som ingen vidste at jeg så og vidste. Jeg lægger mig på min sofa i varmen fra ilden, - med min uld-dyne som er blevet tryghed, fordi jeg har siddet med den i favnen og hylet som en forladt ulveunge... Stilheden indeholder alt hvad der er.

Jeg drømmer situationer fra fortiden, men nu siger jeg noget højt og vågner af grin.. det er så spidsfindigt at jeg ikke længere forstår det, så snart den vågne tilstand rammer og jeg opdager at jeg ligger og griner.... Jeg lukker øjnene, falder i søvn igen og drømme en ny situation, hvor jeg pludselig afslører alt hvad der foregår på en ustyrlig sjov måde, jeg vågner af grin... men den hjerne jeg har i vågen tilstand, er ikke klog nok til at forstå....

“Du skal blive ved med at komme tilbage og løse det der opstår” Jeg skal blive ved med at komme tilbage og være den jeg er, og føle det jeg føler. Det er værdifuldt at være den jeg er. Det er værdifuldt at jeg føler det jeg føler. Også når jeg tror jeg er utilgiveligt forkert... og stierne bag mig gror til...

Det er værdifuldt at nogen kan komme igennem spejlet igen og igen, og gå ind i de store skove og lede efter mig der. Det er så værdifuldt...

bottom of page