top of page

Emil


Mormor ligger på sofaen. Hun har trykket et ribben i kampen med en kajak. Det gør ondt, og hun sover ikke så godt om natten. Emil, Isabella og mormor har klippet mange, mange gækkebreve. Mormor er ved at falde i søvn og lægger sig ned lidt.

Isabella på 7, finder sin Ipad og spiller Bamse og Kylling spil. Emil kikker med. Der er stille i stuen.

Far er på arbejde, mor er redet i skoven på sin hest og mormor er barnepige.

(en af dem der bare lader børnene sidde ved en skærm !)

Emil er 2 et halvt. Han rejser sig. Går hen og henter et tæppe og breder det, med ret stort besvær, ud over hele sin mormor. Han går igen og pusler lidt rundt. Sætter sig og ser på Bamse og Kylling sammen med Isabella. Rejser sig lidt efter, - går hen til radiatoren hvor han har placeret 4 små stofposer med ris i, som hans mormor syede til ham i julegave. Han tar dem, går hen og placerer de små varme risposer rundt omkring på sin mormor, bla på hendes trykkede ribben.

Emils mormor hviler sig i den grad !

Emil sætter sig igen sammen med sin storesøster i den stille stue. En tid efter rejser han sig, går hen og samler de små risposer sammen der ligger på hans mormor, lægger dem tilbage på radiatoren, sætter sig en tid, og henter dem atter og går tilbage med ny varme til sin mormor....

Det er i sandhed godt at være en mormor !


bottom of page