top of page

Håb !


Måske er der et skud mere i bøssen. Måske ! Det eneste der ikke må ske, er at jeg blir til en robot igen.... Jeg må forklare dig hvad der er sket. Jeg må finde ud af om vi kan finde tilbage. Er du vild nok til at møde mig i de store skove, helt derinde hvor jeg lever som mig selv, - ikke er en robot ? Er jeg tam nok til at komme derud hvor jeg plejer at blive til en robot, uden at blive det - og møde dig der, - på kanten ? Kan du følge mig forbi krybet, der skræmmer mig i udkanten af skoven ? Kan vi sammen gøre det på en måde så jeg formår at forblive i live ? Vil du holde min hånd varm, vil du holde den så fast, at den ikke dør i din, inden vi når ud i lyset.... og du må aflevere mig som en robot med døde hænder til krybet i udkanten af skoven ? Vil du ?


bottom of page