top of page

Vingeskudte


Folk møder op her, vingeskudte, eller det der er værre. Får lov at brede stumperne ud på gulvet. Se dem an, med en i hånden der stiller op som garant for sikkerheden i ombygningsarbejdet. Hvad der mere ville ske ? Hun vidste det ikke. Selv en vingeskudt ville kunne lære at flyve. Folk kunne overleve med mange skudsår i kroppen. Med kugler der sad indkapslet hist og pist, og fik visse bevægelser til at smerte ulideligt. Her kunne folk, med hjælp, lokalisere kuglerne, få åbnet så kuglerne kunne pilles ud, og skudsårene igen kunne begynde at hele. Når stumperne blev lagt så det hele igen passede sammen, ville man vokse sammen uden så meget ar væv, de fine nervetråde ville igen bane sig vej gennem kroppens forskellige dele. Evnen til at danne hele billeder ville vende tilbage og man ville igen kunne panorere, se de fantastiske landskabet under sig fra luften... Når man igen kom på vingerne.

bottom of page